Piipun pellitykset ja piipunhatut

Turun seudulla ja Varsinais-Suomessa

Tekate Oy tekee erilaiset rakennuspeltisepän työt vahvalla ammattitaidolla. Meiltä saat piipun pellitykset ja piipunhatut laadukkaasti toteutettuna. Toimipaikkamme sijaitsee Ruskon Vahdolla, mistä toimialueemme ulottuu Turun seudulle ja koko Varsinais-Suomeen.

Piipun pellitykset ja piipunhatut suojaavat savupiippua ja hormeja tehokkaasti sateelta ja sään rasituksilta. Ne pitävät rakenteet hyvässä kunnossa, kun vesi ei pääse rapauttamaan niitä.

Teemme piipun pellitykset ja piipunhatut kohteen mittojen mukaan, joten ne istuvat tukevasti ja sopivat rakennuksen yleisilmeeseen. Tarjolla on useita eri materiaalivaihtoehtoja, joista valitsemme kohteeseen sopivimman. Meillä on yli 10 vuoden kokemus rakennuspeltitöistä, joten työn jälki on laadukasta ja kestävää.

Rakennuslistat mittojen mukaan

Valmistamme kestäviä peltilistoja korkealaatuisesta pellistä mittatilaustyönä. Meiltä saat kaikki rakennuslistat, mitä rakentamiseen tarvitaan. Tuotteisiimme kuuluvat esimerkiksi ikkuna- ja ovilistat, kattolistat, kynnykset sekä erilaiset saumalistat.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä rakennus­peltitöiden ammat­tilaiseen

Kysy lisää palveluista, pyydä tarjous tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse