Kattotyöt ja peltikatot

Turun seudulla ja Varsinais-Suomessa

Tekate Oy tekee erilaiset kattotyöt vahvalla ammattitaidolla. Teemme uusien kattojen asennukset ja vanhojen kattojen saneeraukset kaikissa kohteissa. Toimipaikkamme sijaitsee Ruskon Vahdolla, mistä toimialueemme ulottuu Turun seudulle ja koko Varsinais-Suomeen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kaikki kattotyöt meiltä

  • Kattoremontit
  • Uuden katon asennus
  • Ruukki Classic -teräskatteet
  • Kantavat poimulevyt
  • Kattoturvatuotteet
  • Sadevesijärjestelmät

Kattourakointia vuosikymmenien kokemuksella

Tarjoamme perinteistä rakennuspeltisepän osaamista yli 10 vuoden kokemuksella. Tuotteisiimme kuuluvat Ruukki Classic -teräskatteet, jotka ovat tyylikäs ja kestävä vaihtoehto niin rintamamiestaloihin kuin moderneihin kivitaloihinkin.

Esimerkiksi liike- ja teollisuusrakennuksiin asennamme kantavia poimulevyjä, jotka tukevat pitkän jännevälin kattorakenteita. Käytämme kattotöissä Encopurin ja Enken laadukkaita tiivistysmassatuotteita.

Kattoturvatuotteet

Kattoturvatuotteet varmistavat, että katolla liikkuminen ja työskentely on turvallista. Talvisin ne estävät katolta putoavan lumen ja jään aiheuttamat vaaratilanteet. Asennamme lumiesteet, kattosillat, lapetikkaat ja muut tuotteet huolellisesti paikoilleen.

Sadevesijärjestelmät

Sadevesijärjestelmät ohjaavat sadevedet pois katolta ja rakennuksen perustuksista. Samalla ne estävät rakenteiden kosteus-, home- ja routavaurioiden syntymisen. Asennamme korkealaatuiset sadevesijärjestelmät kaikenlaisille katoille.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä rakennus­peltitöiden ammat­tilaiseen

Kysy lisää palveluista, pyydä tarjous tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse